Kako do nas?
Čebelarstvo Gosar Franc

Selo pri Vodicah 33b

1217 Vodice

Tel: 01 833 22 03

Mail: info@cebelarstvo-gosar.com

-smer iz Ljubljane greste mimo Črnuč čez Trzin proti Mengšu v smeri Brnik. Na glavnem križišču zavijete levo za smer Brnika. Po 500m od križišča boste zagledali tablo za Vodice, kjer zavijete levo. Potem se boste 3 km peljali skozi  gozd in prišli do vasi Koseze. Zagledali boste smerokaz za vas Selo, kjer  zavijete levo. Peljete se mimo gasilnega doma .  Po 500m se pripeljete v vas Selo in nadaljujete pot po  glavni cesti,  dokler ne zagledate ogledala ob cesti ter tablo z napisom Selo-Mali Dunaj in tu zavijete levo. Tu boste pa že opazili napis za Čebelarstvo Gosar.  

-iz Ljubljane se odpravite v smeri avtoceste smer Kranj. Pri izhodu Šmartno (drugi izhod iz avtoceste) zavijete  iz avtoceste in nadaljujete pot skozi Šmartno (mimo cerkve) po  stari cesti v smeri  Vodic. Na svoji poti prečkate nadvoz nad avtocesto. Pred vasjo Skaručna je smerokaz za vas Selo  in zavijete desno. Po naslednjih 3 km(vse okrog je samo polje) pridete do vasi Selo. Takoj, ko pridete v vas Selo boste ob cesti zagledali ogledalo in tablo z napisom Selo-Mali Dunaj, kjer zavijete desno. In tam nato že vidite napis za Čebelarstvo Gosar.

-smer iz Kranja proti Vodicam. V Vodicah na semaforju zavijete levo in se peljete skozi središče Vodic. Pri Kmetijski zadrugi zavijete desno (smer Mengeš) in nadaljujete pot mimo šole in vrtca v smeri Bukovice in Utika.  Ob koncu vasi Utik boste zagledali smerokaz za vas Selo in zavijete desno. Po 500 metrih pridete do križišća, ki vodi v vas Selo.  Na križišću zavijete desno (ne naravnost v vas Selo) in se peljete po glavni cesti še nadaljnih 500 m.  Ob  cesti  na desni strani boste zagledali ogledalo in  na levi tablo z napisom Selo-Mali Dunaj, kjer zavijete levo. Nato že vidite napis za Čebelarstvo Gosar